Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:

Изберете валута:
KVMVPS-1 - 1 CPUs
512 MB Memory
15 GB Storage
1 TB Bandwidth
Full Root Access with SSH
1 IPv4 Address
99.9% Server Uptime
No Money Back Policy

KVMVPS-2 - 1 CPUs
1024 MB Memory
30 GB Storage
3 TB Bandwidth
Full Root Access with SSH
1 IPv4 Address
99.9% Server Uptime
No Money Back Policy

KVMVPS-3 - 2 CPUs
2048 MB Memory
60 GB Storage
5 TB Bandwidth
Full Root Access with SSH
1 IPv4 Address
99.9% Server Uptime
No Money Back Policy

KVMVPS-4 - 2 CPUs
4096 MB Memory
120 GB Storage
7 TB Bandwidth
Full Root Access with SSH
1 IPv4 Address
99.9% Server Uptime
No Money Back Policy

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (18.210.12.229) од која сте и најавени.

Powered by WHMCompleteSolution